Fijne Yoga

Elly Cox geeft yogalessen aan yoga groepen in Baarlo, Grubbenvorst en Sevenum. Lees hier meer over de groepslessen, privéles of bedrijfsyoga.

Kom met je aandacht op de mat en bij jezelf
Voel de bewegingen die je lijf maakt
Word je bewust van de adem die blijft stromen
Laat de glimlach op je gezicht verschijnen

Elly Cox geeft yogalessen in Baarlo, Grubbenvorst en Sevenum
Elly Cox geeft yogalessen in Baarlo, Grubbenvorst en Sevenum

Hatha yoga / hatha flow yogalessen in Baarlo, Grubbenvorst en Sevenum

Op diverse plaatsen in Noord-Limburg (Sevenum, Grubbenvorst en Baarlo) bied ik kleinschalige hatha yoga / hatha flow yogalessen aan. Ik hou van eenvoudige basale yoga zonder rare fratsen. De yogalessen bestaan uit meditatieoefeningen, ademoefeningen, natuurlijk een reeks yogahoudingen gevolgd door een eindontspanning, de savasana.

Tijdens de les wisselen we dynamische en verstilde houdingen af. Ik daag je uit om met aandacht te voelen wat er in jouw lichaam gebeurt. Door dit te combineren met bewuste ademing leer je spieren te ontspannen en spanning los te laten. Ik geef aan in welke richting je mag bewegen met je lichaam. Je leert jezelf beter kennen en leert te accepteren wat er wel en niet mogelijk is met je lijf. Tevens zal je merken dat je fysiek kunt veranderen.

Ik geef dynamische hatha yoga en hatha (flow) yogalessen voor alle niveaus in Baarlo, Sevenum en Grubbenvorst. Sommige lessen zijn rustiger en hebben meer invloed vanuit de yin yoga, terwijl andere lessen eerder wat intensiever zijn door invloeden uit de vinyasa yoga, power yoga en ashtanga yoga. Ik kan niet wachten om je daar te zien!

Hatha yoga / hatha flow yogalessen in Baarlo

Vanaf 9 december 2019 geef ik les bij Gezondhuys Phycura te Baarlo.

  • maandagochtend 9.00-10.00
  • donderdagavond 19.30-20.30

Meer informatie over tijden en prijzen van de hatha (flow) yogalessen vind je hier.

Wil je meer weten over Gezondhuys Phycura, dan kun je hier meer informatie vinden.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Hatha yoga / hatha flow yogalessen in Grubbenvorst

Vanaf 1 september 2019 bij Zorgcentrum La Providence op dinsdag 16.00-17.00. Deze les staat alleen open voor medewerkers van Zorgcentrum La Providence in Grubbenvorst.

Meer informatie over Zorgcentrum La Providence vind je hier.

Neem contact met mij op voor meer informatie en prijzen.

Hatha yoga / hatha flow yogalessen in Sevenum


Vanaf 10 januari 2020 geef ik op vrijdagavond twee hatha (flow) yogalessen bij Opdidakt in Sevenum.

  • 19.00-20.00 intensieve hatha (flow) yogales
  • 20.15-21.15 kalme hatha (flow) yogales

Meer informatie over tijden en prijzen van de hatha (flow) yogalessen vind je hier.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Privéles: yogalessen bij je thuis

Wil je op eigen wijze werken aan yoga  en meditatie? Probeer een privé yogales om de basis te perfectioneren of je yoga uitoefening uit te breiden. Ook erg prettig als je liever niet in groepsverband yogalessen ontvangt. We passen de privé sessies aan op jouw schema.

Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Bedrijfsyoga: yogalessen op uw werkvloer

Veel bedrijven besteden steeds meer aandacht aan positieve gezondheid op de werkvloer. Vanuit Studio Sakura kan ik begeleiding bieden om de kwaliteit van het werk hoog en het energieniveau op peil te houden. Ik begeleid medewerkers in het nemen van korte ontspan- en oplaadmomenten waardoor zij effectiever de werkdag doorkomen.

Met behulp van yogaoefeningen die  op de stoel gedaan kunnen worden krijgt het brein voor een kort moment de rust die het nodig heeft voor goed denkwerk en creativiteit. Even afstand nemen van de hectiek van de dag, ontspannen en weer opladen om de dag energiek te vervolgen. De oefeningen helpen je om stil te staan bij jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Zo werk je preventief en word je eerder bewust van opgebouwde spanning en fysieke klachten.

Als gecertificeerd Stoelyoga docent kan ik lessen verzorgen bij bedrijven. Gewoon in werkkleding en op een stoel. Er is geen fitheid vereist, iedereen kan meedoen. Er is geen investering nodig, het kan gewoon plaatsvinden in een vergaderruimte of op de werkvloer. Laat uw medewerkers ook de voordelen van yoga ervaren! Denk aan stressvermindering, verbeterde bloedcirculatie, meer focus en innerlijke rust.

Stoelyoga is als losse workshop af te nemen tijdens een vitaliteitsdag of trainingsdag of in trajectvorm.

Het aantal deelnemers is in overleg. De duur van de yogales kan variëren van 15 tot 60 minuten passend bij de vraag van het bedrijf.

Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

    search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close