Online Hatha flow yogalessen Studio Sakura

Sinds Maart 2020 worden de hatha flow yogalessen van Elly Cox via Studio Sakura ook online aangeboden!

Als gevolg van de regelgeving rondom het Coronavirus is het momenteel niet toegestaan om in de yogaruimtes yogalessen in groepsverband te geven. Daarop ben ik meteen mezelf gaan verdiepen in het geven van online yoga.

Gelukkig voel ik me goed en bied ik twee keer per week een half uur yogales aan!
Telkens twee verschillende kalme hatha flow yogalessen van een half uurtje: dat is precies lang genoeg om thuis met al je bezigheden te kunnen combineren.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Er zijn twee opties mogelijk: Live lessen volgen via Facebook live/via youtube of alleen de yogalessen volgen via youtube op een zelfgekozen moment.

Optie 1 Facebook & Youtube: Als je lid bent van Facebook kun je je aanmelden voor de live lessen. De live lessen vinden plaats op maandagavond om 20.00-20.30 en op donderdagavond om 20.00-20.30. Je kunt dan live de les volgen die ik dan geef, gewoon achter je smartphone, tablet, laptop of PC. Plus je kunt de les nogmaals doen door hem op Youtube te bekijken!

Optie 2 Alleen YouTube: Als je geen lid bent van Facebook of de tijdstippen komen je niet uit: geen nood! Ik plaats de filmpjes na afloop van de les op maandag en donderdag op een privĂ© kanaal op Youtube waar alleen deelnemers van Studio Sakura toegang tot hebben via een link die ik per les deel. Je kunt dan op een zelf gekozen moment de les volgen die ik dan geef, gewoon achter je smartphone, tablet, laptop of PC.

Wat zijn de kosten?

Heb je een voorjaarsblok reeds gekocht?    dan zijn er geen bijkomende kosten.

Wil je losse lessen volgen? Dan kost het 9,50 euro per week voor 2 online lessen per week.

Het eerste filmpje staat al op je te wachten :)… dus neem gerust contact op voor meer informatie!

Hatha flow yogalessen via Studio Sakura: nu ook online!
Hatha flow yogalessen via Studio Sakura: nu ook online!

    voor meer informatie over de reguliere yogalessen kijk dan bij fijne yoga. Wil je meer lezen over yogadocente Elly Cox lees dan hier verder.

    search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close